جراح قلب کیست؟
جراحی قلب و قفسه سینه که به عنوان جراحی قفسه سینه نیز شناخته می شود، رشته ای از جراحی است که مربوط به اندام های قفسه سینه (قفسه سینه) از جمله قلب و ریه ها است. ممکن است برای درمان طیف وسیعی از مسائل، از نارسایی قلبی گرفته تا آمبولی ریه و سرطان مری استفاده شود.
زمینه های جراحی های قلب و عروق متنوع است، از جمله جراحی بای پس عروق کرونر، برداشتن ریه، استنت گذاری عروق و بسیاری از روش های دیگر. به همین ترتیب، جراحی قفسه سینه رشته های پزشکی متعددی از جمله اطفال، انکولوژی و مغز و اعصاب را شامل می شود. زمینه های اصلی جراحی قلب و عروق عبارتند از:
- جراحی قلب
- جراحی قفسه سینه
- جراحی قلب مادرزادی
- جراحی پیوند قلب و ریه
- جراحی عروق کرونر
- پیوند قلب
- جراحی دریچه های قلب
مهارت های ضروری جراح قلب
مهارت های ارتباطی عالی برای مدیریت طیف گسترده ای از روابط با همکاران، بیماران و خانواده های آنها
- انعطاف پذیری عاطفی، خلق و خوی آرام و توانایی خوب کار کردن تحت فشار
- کار تیمی و ظرفیت رهبری تیم های چند رشته ای
- مهارت های حل مسئله و تشخیص
- توانایی سازمانی برجسته و مهارت های تصمیم گیری موثر
- مدیریت زمان و منابع درجه یک به نفع بیماران
- درجه بالایی از مهارت دستی
- هماهنگی فوق العاده دست و چشم، بینایی عالی و آگاهی بصری-فضایی
- استقامت بدنی برای مقابله با نیازهای جراحی
آمار جراحی قلب چیست؟
امروزه حدود 500000 عمل جراحی قلب باز هر سال انجام می شود. اغلب برای روش های پیچیده، مانند بای پس عروق کرونر، یا روش های پیچیده به آئورت یا خود قلب استفاده می شود.
این روشها معمولاً شامل یک هفته یا بیشتر بستری شدن در بیمارستان و یک دوره نقاهت طولانی است. هر ساله بیش از دو میلیون نفر در سراسر جهان برای درمان مشکلات قلبی مختلف جراحی قلب باز انجام می دهند.
افراد در هر سنی می توانند جراحی قلب انجام دهند. بسته به مشکل قلبی شما، جراح شما ممکن است انواع مختلفی از جراحی قلب را پیشنهاد دهد. اینها می توانند از گزینه های جراحی کم تهاجمی تا جراحی های قلب باز که ممکن است به زمان بهبودی طولانی تری نیاز داشته باشند، متغیر باشد.
قبل از جراحی، جراح قلب شما ممکن است آزمایشهایی را برای تعیین اینکه کدام نوع جراحی قلب برای شما بهتر جواب میدهد، تجویز کند. بسیاری از بیماری های قلبی را می توان با جراحی قلب درمان کرد. به عنوان مثال، با استفاده از تکنیک های جراحی، جراحان می توانند:
- دریچه های قلب را که جریان خون را در قلب کنترل می کنند، تعمیر یا جایگزین کنید.
- ترمیم ساختارهای غیر طبیعی یا آسیب دیده در قلب
- وسایل پزشکی را کاشت کنید که به کنترل ضربان قلب کمک می کند یا از عملکرد قلب و جریان خون حمایت می کند.
- قلب آسیب دیده را با قلب سالم اهداکننده جایگزین کنید.
مانند هر نوع جراحی که قلب را درگیر می کند، خطراتی نیز وجود دارد. اگر جراحی در شرایط اورژانسی (مثلاً برای درمان حمله قلبی) انجام شود یا اگر بیماری دیگری مانند دیابت یا بیماری کلیوی داشته باشید، به طور کلی این خطرات بیشتر است.
برای بسیاری از افراد، نتایج جراحی قلب عالی است. جراحی قلب می تواند علائم را کاهش دهد، کیفیت زندگی را بهبود بخشد و شانس بقا را افزایش دهد.
جراحی قلب چقدر خطرناک است؟
آسیب به بافت ها از جمله قلب، کلیه ها، کبد و ریه ها. عفونت، تب، تورم یا سایر علائم التهاب در محل برش. از دست دادن حافظه و مسائل دیگر، مانند مشکلات تمرکز یا تفکر واضح، که اغلب در عرض یک سال پس از جراحی بهبود می یابند.
درصد بقا از جراحی قلب چه میزان است؟
با این حال، با توجه به موسسه ملی سلامت و تعالی بالینی (NICE)، میزان بقا یک سال پس از هر یک از انواع جراحی قلب باز مشابه است و در حدود 96 تا 97 درصد است.
برای معرفی بهترین جراح قلب و عروق در تهران می توانیم دکتر رامین بقایی را به شما معرفی کنیم. دکتر بقایی با بیش از 20 سال تجربه و بیش از چند هزار مورد جراحی در زمینه جراحی های عروق کرونر، جراحی های آئورت قلبی، جراحی های دریچه های قلبی و… یکی از بهترین و سرشناس ترین جراحان قلب کودکان و بزرگسالان در ایران می باشند.
مطب دکتر بقایی بهترین جراح قلب و عروق در تهران، خیابان جردن می باشد. جهت رزرو وقت ومشاوره قلبی با شماره های مطب تماس حاصل فرمایید. ایشان فوق تخصص جراحی قلب و عروق بوده و همچنین یکی از پایه گذاران دوره تکمیلی فلوشیپ جراحی بیماری مادرزادی قلبی هستند.
ایشان علاوه بر اینکه عضو هیئت علمی دانشگاه هستند، عضو هیئت بورد جراحی قلب هم می باشند. با توجه به شرایط کرونایی فعلی با مراجعه به سایت دکتر بقایی علاوه بر آشنایی بیشتر با ایشان می توانید برای گرفتن وقت هم بصورت اینترنتی اقدام کنید.
تماس با ما
نشانی: تهران – خیابان نلسون ماندلا(جردن) – بالاتر از تقاطع حقانی – خیابان پدیدار – پ ۶۲ – طبقه سوم – واحد ۳۳
تلفن: ۸۸۶۷۰۳۵۰-۰۲۱
منبع: https://dr-baghaei.com/
:: برچسبها:
بهترین جراح قلب و عروق در تهران ,
بهترین جراح قلب چه مهارت هایی دارد؟ ,
جراحی تخصصی قلب کودکان ,
فوق تخصص جراحی قلب و عروق ,
تشخیص بیماری های قلبی ,
:: بازدید از این مطلب : 361
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0